Mountainbikepodden

Shownotes från varje avsnitt
Mountainbike i Sverige

Mountainbikepodden #15

Vi snackar sommaren så här långt när Mountainbikepodden från Mountainbike STHLM är tillbaka med ny spännande säsong i samarbete med Sweet Protection.

Read More
alexanderkangas_sweetprotection

Mountainbikepodden #14

Vi snackar årets cyklar, träningsupplägg och teknik med bröderna Kangas som tillhör Sveriges bästa endurocyklister. Detta och mycket annat i det fjortonde avsnittet av Mountainbikepodden från Mountainbike STHLM.

Read More
Sunset film mountainbike sthlm flottsbo

Mountainbikepodden #13

I detta avsnitt får vi besök av Rasmus ”Rabba” Gustavsson som ansvarar för grävandet i Flottsbros bikepark. Vi diskuterar förutsättningar, inspiration och vad som kommer hända under säsongen 2017.

Read More
mountainbikepodden

Mountainbikepodden #12

I detta avsnitt snackar vi prissättning på mountainbikes, spanar på nya skor och diskuterar vad för innehåll som vi gärna ser mer av i film och foto. Och såklart mycket mer!

Read More
mountainbikepodden

Mountainbikepodden #11

Vi gästas av svenska mästaren i BMX, snackar teknikträning, prylspanar kring googles och kläder och dessutom snackar vi lite landsvägscykling i detta avsnitt av Mountainbikepodden från Mountainbike STHLM.

Read More
mountainbikepodden

Mountainbikepodden #10

Heta prylspaningar, tankar kring träning och resonemang kring YTs nya 27,5″ trailcykel är lite av det innehåll som fyller Mountainbikepodden nr 10 från Mountainbike STHLM.

Read More